HL Vastgoed | Urk

Urk | Frisostraat 10

Kenmerken
soort: koopwoning
vraagprijs: € 287.500
Status: verkocht onder voorbehoud
bouwjaar: 2018
type: geschakelde 2-onder-1 kap woning
 
Oppervlakte en inhoud
woonoppervlakte: 175 m2
overige oppervlakte: 160 m2
perceel oppervlakte: 258 m2
inhoud: 480 m3
 
indeling
aantal kamers: 1
aantal slaapkamers: 3
aantal woonlagen: 3
 
Energie
energielabel: A
cv ketel: Intergass
 
Buitenruimte
tuin: ja
achtertuin: ja
ligging tuin: Zuid
 
Garage
soort garage: aangebouwd

Omschrijving

Inschrijven op nieuwbouw 2^1 kapwoning Oranjewijk fase 2 

Het betreft 10 eigentijdse Twee onder één kaps woningen type VIOOL die gebouwd gaan worden op een mooie goed bereikbare locatie aan de Frisostraat. 
 

In plan Oranjewijk fase 2 worden 10 twee-onder-eén-kap woningen gerealiseerd. Gelegen aan de Frisostraat met een uitstekende locatie op de zon. En met een brede groenstrook aan de voorzijde.
 

De woningen zijn ruim van opzet met 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping. De hal vormt de entree van de woningen. Vanuit de hal is de ruime woonkeuken en lichte living bereikbaar. Deze is onder verdeeld in: open keuken en woonkamer met uitzicht op de voorzijde. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Via de trap in de entree komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 royale slaapkamers en badkamer. Met op de 2e etage is volop ruimte voor de optionele extra kamers die zich bijvoorbeeld lenen voor een hobbyruimte en/of een extra slaapkamer.
De woning is optioneel nog uit te breiden.

 

De Oranjewijk; wonen met een voorsprong
De Oranjewijk is een nieuwe wijk in wording die zich kenmerkt door zijn ruime opzet. De samenhang van de verschillende woonniveaus zijn duidelijk herkenbaar zonder afbreuk te doen aan de sociale samenhang.
Ook biedt deze wijk de fietser ruim baan door de vele fietspaden.
Kortom, de Oranjewijk is een woonwijk die klaar is voor de toekomst.

 

Straat: Frisostraat
 

Bouwbedrijf: B.J. van der Steeg B.V.
Project: 10 x 2^1kap type Viool

 

Inschrijven kan vanaf nu. U kunt i.v.m. de vakantie periode nog tot 10 augustus a.s. de brochure Viool en het inschrijfformulier (uitsluitend na telefonische afspraak met D. Korf 06-48762693), komen afhalen.
Na onze vakantie vanaf 23 augustus gewoon vanaf kantoor tijdens onze openingsuren van 9 tot 17.00 uur. Na het invullen mag u deze langs brengen op Wijk 4 43 of mailen naar info@hlvastgoed.com.

 

Prijzen vanaf €287.500 V.O.N.

 

Map