HL Vastgoed | Urk

Urk | Beatrixstraat 100

Kenmerken
soort: nieuwbouw
vraagprijs: Prijs op aanvraag
Status: te koop
bouwjaar: 2020
type: appartement
 
Oppervlakte en inhoud
woonoppervlakte: 74 m2
perceel oppervlakte: 0 m2
inhoud: 250 m3
 
indeling
aantal kamers: 1
aantal slaapkamers: 2
aantal woonlagen: 1
 
Energie
energielabel: A
cv ketel: nvt
 
Buitenruimte
tuin: nvt
achtertuin: nvt
ligging tuin: Zuid
 
Garage
soort garage: nvt

Omschrijving

Wonen als een vorst, dat kan in het nieuwe appartementencomplex de Grootmeester.

Binnenkort starten wij met de verkoop van 22 luxe appartementen in het nieuw te bouwen appartementencomplex de Grootmeester aan de Beatrixstraat. 

Het is nu al mogelijk om u hiervoor in te schrijven. Dit kan door een mailtje te sturen naar: info@hlvastgoed.com onder vermelding van uw contactgegevens en uw interesse in: wonen in de Grootmeester. 

22 nieuwe luxe appartementen, 4 verschillende types vanaf ca. 73m2 tot 147m2 waaronder 2 penthousen met 4 slaapkamers en 2 badkamers.
Het complex heeft een moderne eigentijdse uitstraling en is specifiek ontworpen voor duurzaam, energiezuinig en betaalbaar wonen. Het appartement heeft een uitstekende ligging op het zuiden.

Gesitueerd op een centrale locatie aan de Willem Alexanderlaan / Beatrixstraat, met aan beide zijden uitzicht over een groenstrook en de Oranjewijk. En in de onmiddellijke nabijheid van winkels, kerken, en diverse voorzieningen.
Ieder appartement beschikt over een balkon, berging en parkeerplek. Verder is er een lift, centrale ontmoetingsruimte en voldoende parkeerplaatsen.


Zodra tekeningen en prijzen bekent zijn, dan nemen wij contact op met degenen die zich ingeschreven hebben.
De Grootmeester is een ontwikkeling van: Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen.

Let op: De door ons gebruikte afbeelding is een afbeelding in concept en kan dus nog op details gewijzigd worden. Daarom kunnen er geen rechten ontleend of aanspraken gemaakt worden op de door ons gebruikte afbeelding voor dit project. 

Map