HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

te koop
Malzwin 12

In ontwikkeling 6 nieuwe bedrijfs(opslag)panden, de verkoop start medio oktober (inschrijven is nu al mogelijk). Ondernemers opgelet!! Dit is echt uniek 6 nieuw te ontwikkelen bedrijfs / opslagpanden op bedrijventerrein de Zwolschehoek

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Griend 2 P

Bedrijfsruimte op goede locatie op bedrijfsterrein Zwolschehoek. Het betreft een Hoekunit opgetrokken uit een staalconstructie met geïsoleerd sandwichpanelen en kalkzandsteen tussenwanden.

Prijs op aanvraag
te koop
Waterpas 2 - 11

Op het bedrijventerrein van Marknesse aan de Waterpas 2 worden op een kavel van 2800 m² 18 moderne bedrijfsruimtes gebouwd daarvan is er nu nog slechts 1 te koop, of te huur. Deze unit is naar verwachting per begin juli 2022 beschikbaar.

€ 74.500

Urk

te koop
Klifweg 17 / 19

Het Raathuis met bovenwoning. Dit horecabedrijf wordt ter overname aangeboden. Het Raathuis ligt centraal aan de dorpsingang, met op kleine (loop)afstand, de havens, het strand en dijk. Maar ook het dorpscentrum met zijn vele bezienswaardigheden.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zwolsche Hoek 1

Bent u op zoek naar kleinschalige bedrijfsruimte, let dan op!! Wij hebben altijd wel iets klaarstaan. Bel ons voor een afspraak.

Prijs op aanvraag