HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Constantijnstraat 12

Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een serieuze gegadigde voor een Vrijstaande woning in de nieuwe Oranjewijk fase 2

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
De Noord 17

Tussenwoning met aangebouwde keuken en een rolstoel toegankelijke slaapkamer en badkamer op de begane grond. Bovendien v.v. een groot dakterras vrij op de zon. Met het Oude Dorp en tal van voorzieningen (winkelcentrum binnen haar loopafstand.

€ 190.000

Urk

verkocht onder voorbehoud
Vrouwenzand 40

Ruime gezinswoning met bijkeuken/berging. Gelegen in een kindvriendelijke buurt met kerk, school en bos met vele speelvoorzieningen op korte loopafstand. Door de uitbouw aan de achterzijde (bj. 1998) is het woonoppervlak op de begane grond verrassend.

€ 214.500
In prijs verlaagd!

Urk

te koop
Vormtweg 9

Haverhof 1 een L Chalet (bj 2014) met aangebouwde veranda totaal 95m2 Indelingen: Kamer/keuken modern aanrecht v.v. inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en badkamer, alles gelijkvloers.

€ 75.000

Urk

verkocht
Vooronder 3

Twee onder éénkapwoning met een vrij uitzicht over waterpartij. Op het ruime achtererf kunt u ongestoord van de zon genieten. 3 slaapkamers en eigen oprit waar u meer dan 1 auto makkelijk op kwijt kunt. Deze woning is uiterst centraal gelegen.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Punter 3

Tussenwoning gelegen aan een rustige straat met voldoende parkeerruimte voor de woning in een kindvriendelijke buurt. Gelegen aan de waterscheiding met groenstrook grenzend aan de Nagel. Hier komt alleen bestemmingsverkeer.

€ 245.000
te koop
Kampplaats 19

Luxe, royale uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met aangebouwde garage, eigenlijk een tweede keuken en vrijstaand tuinhuis incl. overkapping. De woning is in 2004 gebouwd en gelegen op maar liefst 426 m² eigen grond.

€ 260.000

Urk

te koop
Achterland 17

Een goed onderhouden Tussenwoning met aanbouwkeuken over de volledige breedte van de woning. Op goede locatie, in mooie rustige woonbuurt, met voldoende parkeerruimte. Wonen op de rand van oud en nieuw Urk dus overal dichtbij.

€ 222.500
te koop
Visarend 22

Ruime Tussenwoning (bouwjaar 2000) is gelegen in een kindvriendelijke nieuwbouwwijk, dichtbij scholen en de centrumvoorzieningen van Tollebeek. Dit is een ideale woning voor starters. En is per direct te aanvaarden.

€ 179.500