HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Pieter van Vollenhovenstraat 10

Nog slechts 1 Hof appartementen zijn beschikbaar!! DE LAATSTE op = op

€ 281.999
Nieuw in de verkoop!

Urk

verkocht onder voorbehoud
Het Rif 5

Twee onder éénkap woning op een super (unieke) stek aan het de ingang van het dorp. En ook nog eens op een zeer ruim kavel (292m2) met losstaande garage en een oprit die groot genoeg is voor meerdere auto’s.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Zuiderpalen 9

Tussenwoning met aangebouwde woonkeuken op een zeer gunstige locatie met groenstrook aan de voorzijde. Op het achtererf kunt u ongestoord van de zon genieten. 4 slaapkamers en volop parkeergelegenheid direct voor de woning.

Prijs op aanvraag
te koop
Paltrokmolen 3

Inschrijving is gestart!! Binnenkort in de verkoop nog 4 starterswoningen en 2 seniorenwoningen in Espel west fase 2A

€ 210.000

Urk

te huur
Keteldiep 11

In het bedrijfspand Keteldiep 11 hebben wij in een gedeelte van het hoofdgebouw een ruimte van 200m2 met buitenterrein per direct beschikbaar voor de verhuur. De ruimte is door zijn plaatsing in het gebouw makkelijk bereikbaar.

€ 1.250

Urk

verkocht
Wijk 5 37A

Dit pand is beter bekend als: de oude timmerschuur van de firma Hagendoorn een historisch pand middenin het oude dorp. Vroeger was dit pand in gebruik als timmerschuur en maakte onderdeel uit van Wijk 5 37 welke direct naast het pand is gelegen.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Beatrixstraat 100

Wonen als een vorst, dat kan in het nieuwe appartementencomplex de Grootmeester. Binnenkort starten wij met de verkoop van 20 luxe appartementen in het appartementencomplex de Grootmeester aan de Beatrixstraat.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Vlaak 29

Een luxe Villa (bj. 1989 / 550m2 woonopp ) met aangebouwde garage op perceel van circa 1090m2 eigen grond.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Molengat 1C

Molengat 1C op bedrijventerrein de Zwolsche Hoek. Geschakeld pand V.v. toilet, werkruimte, sandwichpaneeldeur en loopdeur. Volwaardige modern bedrijfspand met eigentijdse uitstraling op een zeer goede locatie nabij de A. de Wit brug.

€ 214.500