HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Frisosstraat 28

Modern, sfeervol en klaar voor bewoning, wat wil je eigenlijk nog meer! Dit is een nieuwe hoekwoning waar alles klopt! Heerlijk ruim en alles strak en netjes afgewerkt. Klaar voor de toekomst. Dat vat de Frisostraat 28 in de Oranjewijk goed samen.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Malzwin 12

In ontwikkeling 6 nieuwe bedrijfs(opslag)panden, de verkoop start medio oktober (inschrijven is nu al mogelijk). Ondernemers opgelet!! Dit is echt uniek 6 nieuw te ontwikkelen bedrijfs / opslagpanden op bedrijventerrein de Zwolschehoek

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Wijk 8 27

Havens, strand en het centrum op loopafstand van uw woning! Op zoek naar een woning in het Oude Dorp van Urk? Hier woon je ook nog eens vlakbij het centrum en op steenworp afstand van de gezellige winkels, stranden, havens en kerken, een superplek dus.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Griend 2 P

Bedrijfsruimte op goede locatie op bedrijfsterrein Zwolschehoek. Het betreft een Hoekunit opgetrokken uit een staalconstructie met geïsoleerd sandwichpanelen en kalkzandsteen tussenwanden.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Frisostraat 75

Nog slechts 1 woning te koop!! Bouwnummer 7 van 8 nieuw te bouwen Kwadrantwoningen aan de Frisostraat in de Oranjewijk

€ 324.900
te koop
Waterpas 2 - 11

Op het bedrijventerrein van Marknesse aan de Waterpas 2 worden op een kavel van 2800 m² 18 moderne bedrijfsruimtes gebouwd daarvan is er nu nog slechts 1 te koop, of te huur. Deze unit is naar verwachting per begin juli 2022 beschikbaar.

€ 74.500

Urk

verkocht onder voorbehoud
Richel 45

Tussenwoning aan de Richel 45. Met vrij uitzicht over een groenstrook met waterpartij. En neen parkeerplaats direct voor de deur. De woning heeft een uitstekende ligging met korte verbindingen naar bos, dijk en het oude centrum van Urk.

€ 295.000

Urk

verkocht onder voorbehoud
Alexiahof 11C

appartement (bj. 2015) in de Oranjewijk…. Dit royale 3 kamer appartement heeft een comfortabele leefruimte van ca. 93 m² aan woonoppervlak en beschikt over een ruim balkonterras van ca. 5 m².

€ 297.500

Urk

te koop
Klifweg 17 / 19

Het Raathuis met bovenwoning. Dit horecabedrijf wordt ter overname aangeboden. Het Raathuis ligt centraal aan de dorpsingang, met op kleine (loop)afstand, de havens, het strand en dijk. Maar ook het dorpscentrum met zijn vele bezienswaardigheden.

Prijs op aanvraag