HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

verkocht onder voorbehoud
Wijk 7 56

Mooie moderne gerenoveerde Dorpswoning met moderne keuken bijkeuken, ruime woonkamer en open keuken, op loopafstand van het oude Dorpscentrum, dijk, strand en havens, maar ook dichtbij WC de Hofstee. Wonen met vele voorzieningen en winkels in de directe omgeving. Alles is werkelijk heel dichtbij

€ 315.000

Urk

verkocht onder voorbehoud
Schelpenhoek 33

Tussenwoning met aangebouwde keuken en bijkeuken, op kavel van 162 m2 en geheel omheind achtererf!! Ligging aan woonerf met veel groen, kinderspeelplaatsen en palenscherm in de omgeving. Op loopafstand van vele voorzieningen!!

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Wijk 4 23 & 23A

Oude Dorpswoning met aanleun of kangoeroewoning. Uitgerust met karakteristieke Oud Urker gevel en leilindes. Begin hier uw eigen Bed en Breakfast. Maar een Zorg of seniorwoning, of een andere invullingen is natuurlijk ook mogelijk.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Noorderzand 3

Tussenwoning met aangebouwde overkapping en bijkeuken. Gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het dorp. Met het Bos en de Dijk en het Oude Dorp maar nog tal van voorzieningen (winkelcentrum Hofstee/ Wijk 2) binnen loopafstand.

€ 295.000

Urk

verkocht onder voorbehoud
Griend 6 J-L

Bedrijfspand (bj. 2006) met hoogwaardige en eigentijdse uitstraling op een goede locatie nabij de fietsbrug. Duurzaam en kwalitatief gebouwd van zoveel mogelijk onderhoudsvrije materialen.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Beatrixstraat 100

Wonen als een vorst, dat kan in het nieuwe appartementencomplex de Grootmeester. Alleen deze Penthouse is nog beschikbaar. Dus op = op

€ 479.500

Urk

verkocht
Willem Alexanderlaan 61

Een luxe Bungalow in de Oranjewijk met aangebouwde garage op perceel van circa 395m2 eigen grond. Deze locatie is één van de mooiste plekjes in de Oranjewijk aan de Willem Alexanderlaan. Deze woning is echt een plaatje….

€ 695.000
verkocht
Verlengde Marisstraat 50

Ondernemers uit Marknesse NOP en omgeving let op!! NIEUWBOUW VAN EEN UNIEK BEDRIJVEN CENTRUM. HET NIEUWE BEDRIJVEN TERREIN a/d VERLENGDE MARISSTRAAT TE MARKNESSE.

€ 57.500

Urk

te koop
Arubastraat 33

Kangoeroe(ZORG)woning deze woning bestaat uit 2 woongedeeltes en is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning.

€ 187.500