HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Christinastraat Water Staete

Nieuw in verkoop De Water Staete;16 moderne appartementen vanaf 78m2 aan de Christinastraat. Aan de rand van de Oranjewijk dus vrij en waterrijk wonen

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Griend 32 - B

Griend 32-B een ruim bedrijfspand 189 m2 met verdieping van 160 m2 totaal 349 m2 BVO. Dit pand is in mei 2023 beschikbaar. Ondernemers opgelet!! Bent u op zoek naar een bedrijfs of opslagpand op bedrijventerrein de Zwolschehoek dan is dit uw kans.

€ 1.600

Urk

verkocht
Irenestraat 35

Deze uitgebouwde moderne en zeer energiezuinige Tussenwoning. Mag passieve 0 woning genoemd worden, is gelegen aan de Irenestraat in de Oranjewijk, een ruim opgezette straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning in een kindvriendelijke buurt. Gelegen in de nabijheid van een speelgebied voor de kinderen en de Harmpje Visserschool. Grenzend aan de Willem Alexanderlaan de ontsluitingsweg voor deze wijk.

Prijs op aanvraag

Urk

te huur
Malzwin 12 Bouw nr.: 5

Te huur: nieuw bedrijfspand van 400 m2 BVO met verdieping, gereed in augustus 202 (bouwnummer 5 is te huur). Ondernemers opgelet!! Bent u op zoek naar een bedrijfs of opslagpand op bedrijventerrein de Zwolschehoek?? dan is dit uw kans!!

Prijs op aanvraag
te koop
Spijkweg 15

Bent u op zoek naar een schitterende vakantiechalet of investering in een recreatiewoning op een prachtige locatie? Dan is dit schitterende chalet op EuroParcs Zuiderzee te Biddinghuizen, onderdeel van EuroParcs, wellicht de perfecte keuze voor u.

Prijs op aanvraag
te koop
Russchemorsweg 15

Op het bedrijventerrein Russchemors te Neede aan de Oude Eibergseweg worden op een kavel van 2.400m², door ODH BV, 20 moderne bedrijfsruimtes ontwikkeld.

€ 66.950
verkocht
De Bun 6 bouw nr: 18

Nieuw te bouwen (bedrijfs)opslagunit van 25m2, aan De Bun 6-18 te Espel. Bent u opzoek naar een nieuwe kleine (bedrijfs)ruimte of opslag ruimte dan is dit uw kans.

€ 32.250

Urk

te koop
Malzwin 12 bouwnr. 4

6 nieuw te bouwen bedrijfspanden van 200 m2, de bouw start in december 2022 (alleen bouwnummer 4 is nog vrij). Ondernemers opgelet!! Dit is uniek de laatste alweer van 6 nieuw te bouwen bedrijfs / opslagpanden op bedrijventerrein de Zwolschehoek

€ 325.000

Urk

te koop
Klifweg 17 / 19

Het Raathuis met bovenwoning. Dit horecabedrijf wordt ter overname aangeboden. Het Raathuis ligt centraal aan de dorpsingang, met op kleine (loop)afstand, de havens, het strand en dijk. Maar ook het dorpscentrum met zijn vele bezienswaardigheden.

Prijs op aanvraag