HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Arubastraat 33

Kangoeroe(ZORG)woning deze woning bestaat uit 2 woongedeeltes en is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning.

€ 187.500
Nieuw in de verkoop!

Urk

te huur
Malzwin 7A

TE HUUR 100m2 in dit Bedrijfs/hoekpand (bj. 2018) aan de Malzwin op bedrijventerrein de Zwolsche Hoek. Het pand is onderdeel van 3 geschakelde panden met een gezamenlijk omheind terrein van 1485m2

€ 85
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Beatrixstraat 100

Wonen als een vorst, dat kan in het nieuwe appartementencomplex de Grootmeester. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Dus op = op

€ 244.500

Urk

verkocht onder voorbehoud
Fuik 20

Tussenwoning (bj. 2013) is gelegen aan een doorgaande weg met voldoende parkeerruimte, bijna aan de rand van het dorp, in nieuwbouwwijk de Zeewijk. Met het bos direct om de hoek. Op loopafstand van vele centrumvoorzieningen die het Urkerhard telt.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Fitis 6

Tussenwoning (bj. 1999) is gelegen aan de Fitis, een ruim opgezette straat met een brede groenstrook direct voor de woning. Dit is een zeer kindvriendelijke buurt. Gelegen in de nabijheid van een natuur en wandelgebied. Dus middenin de Natuurwijk.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Wijk 6 129

Oude Dorpswoning op korte afstand van het dorpscentrum en havens. Wonen met vele voorzieningen en winkels in de omgeving. In 2017 is de buitenmuur achter van een nieuwe stuclaag voorzien.

€ 235.000

Urk

verkocht
Zate 6

Tussenwoning (bj. 2003) gelegen aan een rustige straat met parkeerruimte direct voor de woning in een kindvriendelijke buurt. Dus middenin de Polderwijk. Deze buurt staat bekent om zijn vele groenpartijen en kinderspeelplaatsen.

Prijs op aanvraag
verkocht
Espelerweg 38b

Nabij Espel ligt deze prachtige en ruime eengezinswoning, aan de Espelerweg. De woning heeft een woonoppervlakte van 120 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 610 m2.

€ 282.500

Urk

verkocht onder voorbehoud
Gammels 22

Twee onder éénkap woning (bj. 1993) gesitueerd op een ruim kavel (382m2) met eigen oprit die groot genoeg is voor meerdere auto’s. Op het achtererf is het door zijn gunstige ligging echt genieten van de zon van s ’morgens vroeg tot in de avond.

Prijs op aanvraag