HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Wijk 7 52

Hoekwoning, middenin het hart van het oude dorp. Deze woning is fraai centraal gelegen, met dijk, vuurtoren, strand, centrum en havens binnen loopafstand. Ook zijn er veel voorzieningen op loopafstand waaronder het buurt winkelcentrum de Hofstee.

€ 275.000
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Middelbuurt 51

Twee onder één kap woning met blijvend vrij uitzicht rondom en op groenstrook. Praktisch aan de rand van het Urkerhart. Gebouwd in 1992. Voor het opmetselen van de woning is een exclusieve handvormsteen gebruikt.

€ 475.000
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Frisostraat 75

8 nieuw te bouwen Kwadrantwoningen aan de Frisostraat in de Oranjewijk

€ 324.900

Urk

te koop
Wijk 6 133

Een echte oude Dorp woning met leuk hofje voor en achter, middenin het hart van het oude dorp. Deze woning is fraai centraal gelegen, met havens en het hele centrum binnen loopafstand.

Prijs op aanvraag
te koop
J. Marisstraat 1

Op het bedrijventerrein van Marknesse aan de J. Marisstraat worden op een kavel van 2800 m² 18 moderne bedrijfsruimtes gebouwd daarvan is er nu nog slechts 1 te koop, of te huur. Deze unit is naar verwachting per begin april 2022 beschikbaar.

€ 74.500

Urk

te koop
Arubastraat 33

Kangoeroe(ZORG)woning deze woning bestaat uit 2 woongedeeltes en is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning.

€ 187.500

Urk

te huur
Keteldiep 15

Diverse kantoorruimtes per direct beschikbaar voor de verhuur. De ruimtes zijn door de routing in het gebouw makkelijk bereikbaar voor uw bezoekers of klanten.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zwolsche Hoek 1

Bent u op zoek naar kleinschalige bedrijfsruimte, let dan op!! Wij hebben altijd wel iets klaarstaan. Bel ons voor een afspraak.

Prijs op aanvraag