HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

verkocht onder voorbehoud
,t Klif 31

Op een bijzondere locatie in de oude dorpskom van Urk gelegen WOONAPPARTEMENT op de 1e verdieping ruime kamer, badkamer en keuken met 2 slaapkamers op de 2e verdieping, een eigen stenen berging op de begane grond.

Prijs op aanvraag
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Trintel 28

Een zeer ruime, fraaie traditioneel gebouwde Twee onder éénkapwoning (1993) met fraaie vormgeving, op ruim kavel met aangebouwde garage. Met fraaie ligging dichtbij het winkelcentrum en vele voorzieningen waaronder scholen!!

Prijs op aanvraag
te koop
Zuiderrand 15

Tussenwoning gelegen aan een doorgaande weg met parkeerruimte voor de woning en de voorzieningen van Espel in haar omgeving. Espel ligt op slechts enkele kilometers van zowel Urk als Emmeloord. Met de fiets kunt u hier vele richtingen op.

€ 172.500

Urk

verkocht
Holkenkamp 44

Gerenoveerde Tussenwoning met erker en bijkeuken op gunstige locatie en vrij uitzicht. Op het achtererf kunt u ongestoord van de zon genieten. 4 slaapkamers en een ruime walk in closet. Deze woning is centraal gelegen nog op het oude eiland,

€ 266.750

Urk

te koop
Pieter van Vollenhovenstraat 10

6 eigentijdse Hof appartementen die gebouwd gaan worden in de Oranjehof aan de Pieter van Vollenhovenstraat.

€ 281.999

Urk

te koop
De Reede 74

Een zeer ruime goed onderhouden geheel vrijstaande luxe Bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit. Gesitueerd op uitstekende locatie aan de rand van het dorp. Dichtbij het oude dorpscentrum, haven en tal van voorzieningen.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Christinastraat 1

10 eigentijdse Twee onder één kap woningen type Roos die gebouwd gaan worden aan de Christinastraat.

€ 325.000

Urk

verkocht
Holkenkamp 29

gerenoveerde Tussenwoning met erker en aangebouwde woonkeuken op gunstige locatie vrij uitzicht. 6 slaapkamers en volop parkeergelegenheid direct voor de woning. Op loopafstand van bos en dijk ende Hofstee en tal van andere voorzieningen!

€ 264.750

Urk

te koop
Pieter van Vollenhovenstraat 20

12 eigentijdse Hofwoningen (type seniorenwoning) en 6 luxe appartementen in de Oranjehof die gebouwd gaan worden op een mooie goed bereikbare locatie aan de Pieter van Vollenhovenstraat.

€ 259.900