HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Arubastraat 14

Moderne Hoekwoning gelegen aan een rustige straat met parkeerruimte direct voor de woning in een kindvriendelijke buurt. Gelegen nabij bos, dijk, oude dorp havens en strand. Met de fiets kunt u hier echt snel alle kanten op.

€ 256.000
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Griend 1 M & N

Te koop een geschakeld Bedrijfspand aan de Griend 1 M & N. Gelegen op bedrijventerrein Zwolsche Hoek. Het pand is totaal 110m2 en ruim 6 m hoog tevens is er een lichtkoepel aangebracht. De bestaande verdieping is 90 m2.

€ 155.000
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Pieter van Vollenhovenstraat 20

Nog 2 te koop van de 12 eigentijdse Hofwoningen (type seniorenwoning) in de Oranjehof die gebouwd gaan worden op een mooie goed bereikbare locatie aan de Pieter van Vollenhovenstraat.

€ 244.950
Nieuw in de verkoop!

Urk

verkocht onder voorbehoud
Scheer 7

Bedrijfspand aan de Scheer 7. Gelegen op bedrijventerrein Zwolsche Hoek. Dit pand is nog vrij en naar wens in te delen en v.v. entree deur voorzijde, loopdeur en elektrische paneeldeur van 4m x 4m.

€ 175.000
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
De Reede 74

Een zeer ruime goed onderhouden geheel vrijstaande luxe Bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit. Gesitueerd op uitstekende locatie aan de rand van het dorp. Dichtbij het oude dorpscentrum, haven en tal van voorzieningen.

Prijs op aanvraag
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Zandplaat 15

Twee onder één kapwoning (1980) fraai vormgeven, op ruim kavel met aangebouwde garage. Met vele voorzieningen in de directe omgeving waaronder scholen!! De woning heeft naast een ruime L-kamer een grote woonkeuken.

€ 315.000

Urk

verkocht onder voorbehoud
Zandplaat 5

Een zeer ruime, fraaie traditioneel gebouwde Twee onder éénkapwoning (1980) met fraaie vormgeving, op ruim kavel met aangebouwde garage. Met fraaie ligging dichtbij vele voorzieningen waaronder scholen!!

€ 378.500

Urk

te koop
Pieter van Vollenhovenstraat 1

6 eigentijdse rijwoningen, in de Oranjewijk die gebouwd gaan worden op een mooie goed bereikbare locatie aan de Pieter van Vollenhovenstraat.

€ 232.500

Urk

verkocht onder voorbehoud
Nink 17

Ruime Tussenwoning waarvan de buitengevels in 2004 opnieuw zijn opgetrokken. Gelegen op een goede locatie aan een ruime speelplek voor de kinderen.

Prijs op aanvraag