HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

te koop
Oranjewijk fase 3

Meer informatie over Oranjewijk Fase 3

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
De Meer 17A

Te huur een nieuwe bedrijfsruimte, 176m2 op de begane grond en 176m2 op de verdieping. Totaal 352m2 BVO:

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Meeuwenlaan 12

Ruime Tussenwoning met aangebouwde keuken fraai gelegen aan de rand van de oude dorpskern, met haven, het oude dorp, bibliotheek, scholen en kerken en de winkelcentra Wijk 2 & Pyramideweg en tal van voorzieningen binnen loopafstand.

€ 227.500

Urk

te koop
Constantijnstraat 12

Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een serieuze gegadigde voor een Vrijstaande woning in de nieuwe Oranjewijk fase 2

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
De Noord 17

Tussenwoning met aangebouwde keuken en een rolstoel toegankelijke slaapkamer en badkamer op de begane grond. Bovendien v.v. een groot dakterras vrij op de zon. Met het Oude Dorp en tal van voorzieningen (winkelcentrum binnen haar loopafstand.

€ 190.000

Urk

te koop
Vormtweg 9

Haverhof 1 een L Chalet (bj 2014) met aangebouwde veranda totaal 95m2 Indelingen: Kamer/keuken modern aanrecht v.v. inbouwapparatuur, 3 slaapkamers en badkamer, alles gelijkvloers.

Prijs op aanvraag
te koop
Kampplaats 19

Luxe, royale uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met aangebouwde garage, eigenlijk een tweede keuken en vrijstaand tuinhuis incl. overkapping. De woning is in 2004 gebouwd en gelegen op maar liefst 426 m² eigen grond.

€ 260.000

Urk

te koop
Marsdiep 16E

Een nieuw, eigentijds en modern gebouwd, geschakeld bedrijfspand, met de juiste uitstraling voor de moderne onderneming. Gelegen op een uitstekende bereikbare locatie aan het Marsdiep op bedrijventerrein Zwolsche Hoek.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Achterland 17

Een goed onderhouden Tussenwoning met aanbouwkeuken over de volledige breedte van de woning. Op goede locatie, in mooie rustige woonbuurt, met voldoende parkeerruimte. Wonen op de rand van oud en nieuw Urk dus overal dichtbij.

€ 222.500