HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

te koop
De Botter 10

Vanaf maandag 30 oktober a.s. kun je je inschrijven voor een appartement, tweekapper of een vrijstaande woning van Bouwbedrijf van der Steeg / Project de Botter. De inschrijving is op basis van voorlopige plattegronden, geveltekeningen en verkoopprijs. Download op deze pagina inschrijfformulier, druk op de groene knop, vul deze volledig in en lever jouw inschrijfformulier vervolgens bij ons in.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Bestevaer 7

In project de BESTEVAER van HEUTBOUW zijn er 7 woningen vrij verkoopbaar. Let op deze woningen lopen dus niet mee in de verloting van 14 & 15 november door de gemeente Urk. Maar zijn nu al voor belangstellenden te reserveren.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zeeheldenwijk 2

Hier treft u meer informatie aan, over het project: De Bestevaer in de Zeeheldenwijk van HEUTBOUW dit project omvat in totaal 44 woningen in diverse typen en prijsklassen. Wilt u hier meer over weten maak dan een afspraak.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zeeheldenwijk 1

Hier treft u meer informatie aan, over het project de Botter in de Zeeheldenwijk van bouwbedrijf VAN DER STEEG en dit project omvat in totaal 110 woningen in diverse typen en prijsklassen. Wilt u hier meer over weten maak dan een afspraak.

Prijs op aanvraag