HL Vastgoed | Urk

Urk | Frisostraat 75

Kenmerken
soort: koopwoning
vraagprijs: € 324.900
Status: verkocht onder voorbehoud
bouwjaar: 2022
type: geschakelde woning
 
Oppervlakte en inhoud
woonoppervlakte: 131 m2
perceel oppervlakte: 0 m2
inhoud: 340 m3
 
indeling
aantal kamers: 1
aantal slaapkamers: 2
aantal woonlagen: 3
 
Energie
energielabel: A++
cv ketel: Water/water warmtepomp
 
Buitenruimte
tuin: ja
achtertuin: nvt
ligging tuin: nvt
 
Garage
soort garage: nvt

Omschrijving

Comfortabel & duurzaam wonen in de nieuwe kwadrantwoningen type: Jasmijn op Urk!!
Wij hebben van deze 8 woningen alleen bouwnummer 7 nog te koop. Dit is de laatste dus reageer snel!!

Op zoek naar een eigen woning die lekker comfortabel en duurzaam is? Het plan Jasmijn bestaat uit 8 moderne kwadrantwoningen gegroepeerd in twee blokken van vier, met geschakelde bergingen en de tuinen eromheen.
Bouwnummer 7 voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouwd), telt twee zonnepanelen op het dak en is meteen al helemaal gasloos. Dankzij de water/water warmtepomp met bodemlus en vloerverwarming profiteer je van een prettig binnenklimaat, ook in de zomer wanneer het systeem de woning op natuurlijke wijze een paar graden koelt. Wat wil je nog meer?

Alles wat je nodig hebt

Naast de berging kom je de woning binnen via een ruime hal met praktische bergruimte onder de trap. Op de begane grond vind je de keuken, de eethoek en de woonkamer die samen één geheel vormen. Een extra grote schuifpui is een optie om je leefruimte mooi over te laten lopen in de tuin. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer en de zolder biedt ruimte aan een kantoor of hobbyruimte. Net hoe jij het voor je ziet! Naast de woningen ligt een parkeerterrein waar kopers van de bouwnummers 1 t/m 5, 7 en 8 hun auto kunnen parkeren. Zij worden gezamenlijk eigenaar van dit terrein (mandelig eigendom). Bouwnummer 6 heeft een parkeerplaats op eigen terrein. Verder ligt er aan de Frisostraat een avontuurlijke speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Alle gemak dichtbij!

Kies je voor wonen in de Oranjewijk, dan staat jouw nieuwe huis straks in een gezellige buurt, met voornamelijk jonge mensen. Een fijne plek met lekker veel water en groen op een ideale locatieaan de rand van Urk.
De ligging is perfect. Je rijdt vanaf hier direct de autoweg op en zit ook nog eens dichtbij het centrum. En wil je naar het café, winkelen in het winkelcentrum Urkerhard of even gauw een boodschapje doen, dan spring je natuurlijk gewoon op de fiets; je bent er in een kleine 10 minuutjes.

 

Prijs Jasmijn bouwnummer 7: €324.900 V.O.N.

Meer informatie bel 0527-690334 of 06-18354525 u de brochure ook afhalen op ons kantoor aan de Marsdiep 16C.
Download de brochure via de groene download button links boven in het menu. 

 

Map