HL Vastgoed | Urk

Urk | Richel 45

Kenmerken
soort: koopwoning
vraagprijs: € 295.000
Status: verkocht onder voorbehoud
bouwjaar: 1989
type: tussenwoning
 
Oppervlakte en inhoud
woonoppervlakte: 97 m2
overige oppervlakte: 46 m2
perceel oppervlakte: 143 m2
inhoud: 290 m3
 
indeling
aantal kamers: 2
aantal slaapkamers: 3
aantal woonlagen: 2
 
Energie
energielabel: in aanvraag
cv ketel: Nefith HR CV
 
Buitenruimte
tuin: ja
achtertuin: ja
ligging tuin: Oost / West
 
Garage
soort garage: nvt

Omschrijving

Let op: de vraagprijs betreft een te bieden vanaf prijs!

Een leuke Tussenwoning aan de Richel 45 op Urk. Woningen aan de Richel hebben een vrij uitzicht over een groenstrook met waterpartij. En niet onbelangrijk, de woningen hebben een parkeerplaats direct voor de deur. De woning heeft een uitstekende ligging met korte verbindingen naar bos, dijk en het oude centrum van Urk.

De ruimte in deze tussenwoning is fantastisch en zoals gezegd de ligging is echt ideaal. Vele voorzieningen bevinden zich zelfs binnen loopafstand van de woning, waaronder het winkelcentrum Urker Hard

Het betreft hier een woning die al opnieuw ingedeeld en gerenoveerd is door de vorige eigenaar. Daarnaast is er op het achtererf een overkapping geplaatst en een ruime houten berging
De badkamer en het sanitair, zijn volledig van deze tijd. In de badkamer is een douche-cabine geplaatst en deze is v.v. moderne wand en vloertegels.


De woning is gebouwd in 1989 en staat op een perceel van 143 m2.

Vanaf de begane grond treffen we: een ruime entree met trap naar de verdieping en deur naar de badkamer en toilet. Ruime woonkamer en keuken, met aangebouwde bijkeuken en achter entree. Achtererf met houten overkapping v.v. elektriciteit en ruime houten berging. Het achtererf is geheel bestraat en ook nog eens v.v. kunstgrasmatten. En heeft een goede ligging ten opzichte van de zon.

Via de vaste trap kom je uit op de 1e verdieping. Deze heeft een ruime overloop en geeft toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel over de gehele breedte. Hierdoor creëer je extra ruimte en krijg je een heerlijke ruime slaapkamer. Het is een woning met potentie en ook geschikt voor starters of jonge gezinnen. En op deze verdieping zijn allen kozijnen en ramen van kunststof, dus onderhoudsvrij. De ramen zijn v.v. raamhorren.
Op het dak zijn 6 zonnepanelen geplaats met een jaar opbrengst van 1860 KWh. Dat is in principe het gebruik van een 2 persoons huishouden.


Aan deze woning kun je nog je eigen invulling geven en met wat creativiteit en wat tijd heb je hier een fantastische woning in handen.

 

- Bouwjaar 1989 met energielabel B
- Geschikt voor ouderen, starters en jonge gezinnen
- Naar eigen smaak in te richten
- Is direct leeg te aanvaarden


De verkoop is op basis van kosten koper en aanvaarding is in overleg. 

Let op de vraagprijs is een te bieden vanaf prijs. Dus u mag bieden vanaf: €295.000 K.K.

Kijkdagen zijn: dinsdag 21 juni tussen 15.30 tot 17.30 uur en donderdag 23 juni tussen 15.30 en 17.30.

Voor een bezichtiging tijdens de kijkdagen dient u zich vooraf bij ons aan te melden.
Kunt u echt niet op onze kijkdag bel ons dan voor een afspraak!!

De biedingsbrieven kunnen worden ingeleverd tot donderdag 30 juni 16.00 uur op het kantoor van HL Vastgoed.

 

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.

Map