HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

te koop
Bestevaer 7

In project de BESTEVAER van HEUTBOUW zijn er 7 woningen vrij verkoopbaar. Let op deze woningen lopen dus niet mee in de verloting van 14 & 15 november door de gemeente Urk. Maar zijn nu al voor belangstellenden te reserveren.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zeeheldenwijk 2

Hier treft u meer informatie aan, over het project: De Bestevaer in de Zeeheldenwijk van HEUTBOUW dit project omvat in totaal 44 woningen in diverse typen en prijsklassen. Wilt u hier meer over weten maak dan een afspraak.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zeeheldenwijk 1

Hier treft u meer informatie aan, over het project de Botter in de Zeeheldenwijk van bouwbedrijf VAN DER STEEG en dit project omvat in totaal 110 woningen in diverse typen en prijsklassen. Wilt u hier meer over weten maak dan een afspraak.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Ransuil 28

Een mooi ruim 3 kamer appartement van 87m2 met wijds uitzicht over Urk. Op de eerste verdieping van appartementencomplex "Hart van Urk" en winkelcentrum Urkerhard. Dichtbij de uitgang aan de zijkant van het appartementencomplex

Prijs op aanvraag
te koop
Russchemorsweg 15

Op het bedrijventerrein Russchemors te Neede aan de Oude Eibergseweg worden op een kavel van 2.400m², door ODH BV, 20 moderne bedrijfsruimtes ontwikkeld.

€ 66.950