HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

verkocht onder voorbehoud
Frisostraat 10

Inschrijven op nieuwbouw 2^1 kapwoning Oranjewijk fase 2. Het betreft 10 eigentijdse Twee onder één kaps woningen type VIOOL die gebouwd gaan worden op een mooie goed bereikbare locatie aan de Frisostraat.

€ 287.500

Urk

verkocht
Tuinfluiter 28

Een zeer ruime moderne Twee onder éénkapwoning (2003) met erker en moderne vormgeving, op ruim kavel met aangebouwde garage. Fraaie ligging in de buurt van veel groen kinderspeelplaatsen dichtbij het winkelcentrum en vele voorzieningen!!

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Vlaak 29

Een luxe Villa (bj. 1989 / 550m2 woonopp ) met aangebouwde garage op perceel (1) van circa 1090m2 eigen grond. Tevens te koop het naastliggende perceel (2) van circa 500m2 met bebouwingsmogelijkheid voor een nieuwe vrijstaande luxe woning.

€ 795.000

Urk

te koop
de Reede 80

Kavel op een absolute zichtlocatie en met een ongekend blijvend vrij uitzicht over de Urkerweg en natuurgebied Toppad.

Prijs op aanvraag
te koop
Bijsselseweg 3

Riante en ruime vakantiebungalow is gelegen op: bungalow park De Bremerberg" welke beschikt over 220 vakantiewoningen in bosrijk Flevoland. Het groene en rustige vakantiepark ligt in de omgeving van het Veluwemeer en het IJsselmeer.

€ 77.500

Urk

te koop
Zeeasterstraat 9

Een bijzondere Tussenwoning met over de gehele breedte aangebouwde keuken en bijkeuken. De woning is v.v. zonnepanelen, zonneboiler en warmwater voorziening zodat deze woning zijn eigen energie opwekt een echte 0 woning dus. Dus geen nutskosten.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Spijk 2

Locatie dichtbij de A6 met 2 bouwlagen. Per direct 320m2 beschikbaar. Staat reeds casco gereed. Dit moderne Pand past perfect bij de ondernemer van nu.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Het Ruim 4

Ruime nieuwe Vrijstaande Woning met eigen oprit op unieke locatie. Op 581 m2 groot kavel. Centrale ligging in het Urkerhard. Met vele voorzieningen in de directe omgeving.

Prijs op aanvraag

Urk

te huur
Griend 8

Wilt u een kleinschalige bedrijfsruimte huren, let dan op!! Wij hebben altijd wel iets klaarstaan. Bel ons voor een afspraak.

Prijs op aanvraag