HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

te koop
Kampplaats 19

Luxe, royale uitgebouwde twee-onder-één kapwoning met aangebouwde garage, eigenlijk een tweede keuken en vrijstaand tuinhuis incl. overkapping. De woning is in 2004 gebouwd en gelegen op maar liefst 426 m² eigen grond.

€ 260.000

Urk

te koop
Marsdiep 16E

Een nieuw, eigentijds en modern gebouwd, geschakeld bedrijfspand, met de juiste uitstraling voor de moderne onderneming. Gelegen op een uitstekende bereikbare locatie aan het Marsdiep op bedrijventerrein Zwolsche Hoek.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Achterland 17

Een goed onderhouden Tussenwoning met aanbouwkeuken over de volledige breedte van de woning. Op goede locatie, in mooie rustige woonbuurt, met voldoende parkeerruimte. Wonen op de rand van oud en nieuw Urk dus overal dichtbij.

€ 222.500

Urk

te koop
Vlaak 29

Een luxe Villa (bj. 1989 / 550m2 woonopp ) met aangebouwde garage op perceel (1) van circa 1090m2 eigen grond. Tevens te koop het naastliggende perceel (2) van circa 500m2 met bebouwingsmogelijkheid voor een nieuwe vrijstaande luxe woning.

€ 795.000

Urk

te koop
de Reede 80

Kavel op een absolute zichtlocatie en met een ongekend blijvend vrij uitzicht over de Urkerweg en natuurgebied Toppad.

Prijs op aanvraag
te koop
Bijsselseweg 3

Riante en ruime vakantiebungalow is gelegen op: bungalow park De Bremerberg" welke beschikt over 220 vakantiewoningen in bosrijk Flevoland. Het groene en rustige vakantiepark ligt in de omgeving van het Veluwemeer en het IJsselmeer.

€ 77.500

Urk

te koop
Zeeasterstraat 9

Een bijzondere Tussenwoning met over de gehele breedte aangebouwde keuken en bijkeuken. De woning is v.v. zonnepanelen, zonneboiler en warmwater voorziening zodat deze woning zijn eigen energie opwekt een echte 0 woning dus. Dus geen nutskosten.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Spijk 2

Locatie dichtbij de A6 met 2 bouwlagen. Per direct 320m2 beschikbaar. Staat reeds casco gereed. Dit moderne Pand past perfect bij de ondernemer van nu.

Prijs op aanvraag

Urk

te huur
Griend 8

Wilt u een kleinschalige bedrijfsruimte huren, let dan op!! Wij hebben altijd wel iets klaarstaan. Bel ons voor een afspraak.

Prijs op aanvraag